Popularni postovi

Jetra


Jetra je najveći organ u čovjekovom tijelu.Jetra je teška od 1200-1600 g, a sastoji se od 2 režnja ,gdje je desni oko 6 puta veći od lijevog režnja.
Ovo je kratki uvod u jetru to jest izgled.Tema na ovom blogu je kako jetru držati zdravom i kako je od bolesne napraviti zdravu jer je to moguće zato što je poznato da se jetra obnavlja.

Oštećena jetra se obnavlja kao i ona upalna stanja mogu se popraviti.Priroda je lijek.Mnogi ćes e doktori suprostaviti ovoj mojoj tvrdnji ali sve je više prirodnih lijekova u apotekama i oni su najtraženiji tako isto i jetra voli prirodno više od medicinskih otrova.

Svaki lijek iz medicine je za jetru otrov,jedna doktorka kaže i čaša vode zna biti problem za jetru.jetra je ta koja čisti iz organizma sve nečistoće i otrove te masnoće i td.kažu da ona ima 500 funkcija,negdje se i to pročitalo.
Uglavnom recečpti će biti ovjde prisutni pa ko hoće neka koristi ko neće ne mora,naravno da je potrebno se obratiti doktoru kod problema sa zdravljem ali se mogu usput koristiti i prirodni lijekovi.Znam mnoge koji su uz pomoć prirode ozdravili.

tags:jetra,hepatitis,organ,recepti,

Popular Posts