Popularni postovi

Bradavice nisu poželjne

Bradavice su problem mnogih.kako se da se ne mogu riješiti bradavica? Meni se desilo slično, i neki dan jedan čovjek kaže, uzmi Puza golaća i namaži bradavice s njim, tako nekoliko dana ili noći.Sve bradavice nestanu
Ja još nisam probao, ali sam probao jedan za bradavice koje treba da vežem koncem svilenim, tako da im ne dolazi dotok krvi.Konac se malo malo pa  steže  i za dan se osušila.Jer ja sam ubrzao taj proces cinkovom masti, preko noći je otpala, stvrdla se kao kamen.Sada je tu samo mali ožiljak, tačkica. 

Od jedne žene sam saznao da je sapunom za veš mazala oko bradavica deset dana i sve su nestale.ima tih cases raznih i svi rade dobro. Ali NPR. kod Jednog momka moji je čuo za smokvino mlijeko, mazao je i bradavice su se samo razmnožile iako kod Jednog drugog slucaja je uspjelo.Treba biti oprezan da se bradavica ne nakine. Kod ljekara ima LIJEKOVA za  bradavice  više, ali narod ko narod više vjeruje u narodno.
Na primjer, neko  bradavic e Maze sa sokom od trave Rosopas, sok je naranđaste boje, i kako kažu oni uporni se izliječe.Treba mazati tim sokom svaki dan po nekoliko puta i bradavice nestanu.
Jedna žena se kune da se riješila bradavica sapunom kabašem, uslovljava koji ima ružan miris, kojim se nekada veš prao.Svaki dan nakvasi sapun i namaže dobro po bradavicama, koje je imala oko vrata.Tako pustinju dana i nestale su.Pokazuje vrat, nema ništa. 
I još samo ovo, bijeli luk i to treba probvati, neko je to koristio spolja, ali može se i piti sok luka i limun arazrijeđen vodom1: 10, bradavice nestaju same.Ovaj recept ima na blogu vezano za imunitet.
Javite kao znate neki recept.Biti će još savjeta.


Tagovi: bradavice, Prirodno liječenje,

Nema komentara:

Objavi komentar

Popular Posts