Popularni postovi

Ciroza jetre,ima li lijeka?


Ciroza se može liječiti medicinski,gdje se koristi interferon  ili neke druge vrste lijeka pogodnog za cirozu jetre a  u kombinaciji sa tabletama.Znam neke kojima je to pomoglo i sada su zdravi.Dok se i prirodnim putem može liječiti ljekovitim travama.
Kojim travama?Pa ,čitajući razne časopise ,te na internetu kao i u razgovoru sa onima koji su se izliječili ,priroda može biti od velike pomoći.Jedna gospođa se riješila hepatitisa C i početka ciroze jetre pijući neku ljekovitu travu koja ima žuti korijen,pila je 18 mjeseci,sada je zdrava,to jest test na hepatitis C je negativan.
Jedna gospođa iz Srbije je izliječila hepatitis C koristeći se biljaka koje imaju žuti cvijet,ali to su određene biljke a ne bilo koje i u smjesi imaju određenu težinu,itd.
Zatim, evo jedan recept kod ciroze jetre od jedne  stare nane  koja ga savjetuje za ovu bolest:U 2 litra domaćeg vina sipajte 0,5 kg čistog korijena koprive-žare da se kuha.Kada vino uvri na pola ,skinuti s vatre  procijediti i sipati staklenu bocu.Piti prije jela tri puta dnevno po šoljicu ili 0,05 dl.I tako dalje.

tags:ciroza,jetra,hepatitis,C,bolest,prirodni lijek,recept,

2 komentara:

  1. Probati kafu od korjena maslacka ili cikoriju, iz iste porodice su. Cikorija moze cak ukloniti rak.

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts