Popularni postovi

UPALA ŽIVCA

Upaljeni živci mogu nas dovesti do  bolova koji su nesnosni.Tijelo nam je najbolji pokazatelj da li smo nešto uradili kako treba ili ne.Uglavnom to već budu na ovonastale promjene koje moramo sanirati i liječiti dugo vremena.Jedna od najčešćih oboljenja danas je išijas,upala živca i sl.
Ponekad je dovoljan pogrešan korak i da bude stop...Ponekad smo aktivni previše i tako zagrijani tražimo da se rashladimo a ne mislimo da to što nam u tom trenutku godi da će kasnije da nam škodi.
Bilo kako bilo kada dođemo u situaciju da ne možemo da maknemo nekim dijelom tijela jer se neki živac upalio onda su prave muke .Doktori, injekcije i sve što ide uz to....Evo neki savjeta prirodnih i jednostavnih za samo pomoć a možda i da se izliječite ako se niste previše zapustili.Bez obzira o kojem se dijelu tijela radi ruka,noga,krsta i dr. važi isto....
-Pripremite se na to da će te morati duže vrijeme mirovati...
-pripremite zdjelu u kojoj je alkohol ili domaća rakija s malo vode ili sirće.
-Malo oštriju krpu kao što je lanena...tom pripremljenom tekućinom povremeno masirajte bolesni dio tijela povlačeći odozgo prema dole.
-Poslije toga umotajte taj dio u vuneni šal ili nešto od prave vune.
-Bilo bi dobro da imate neki kamen ili nešto slično tome što je uvijek prirodno hladno i da ga držite na krajnjim dijelovima tijela kao što je šaka ,taban,kuk i dr.
Ovo je dobro za prirodno hlađenje i izvlačenje upale  na vršne dijelove tijela a samim tim i iz tijela...
najbolje je kada su živci zbor kako to narod kaže a to znači da su živci na svom mjestu i nisu upaljeni.Sretno sa prirodnim liječenjem.

tags:prirodno liječenje,išijas,živac,upala,

Nema komentara:

Objavi komentar

Popular Posts