Popularni postovi

Lovor kao začin i lijekLovor je lijek.Istraživanje čovjekovog tijela nema kraja.Tako su istraživači ispitali 65 pacijenata  s dijabetesom tipa 2 davan im je preparat lovora u prahu, gram dnevno podijeljen u četiri doze.Nakon određenog perioda uočilo se smanjenje ukupnoga kolesterola, manji LDL, smanjena razina glukoze u krvi, a povećan dobri HDL kolesterol.Još se uvijek ispituje ovaj lijek koji je sasvim prirodni.
Zatim pomoću lovorova lista možete se riješiti bronhitisa ali i gripe:Uzmite tri usitnjena lovorova lista kuhajte 10 minuta u dva i pol decilitra vode. Ostavite tekućinu da odstoji poklopljena nekih 10 minuta.Dodajte po želji limunovog soka i dvije kašike meda. Pijte  tri puta po čašu čaja i očekujte dobre rezultate.

tags:lovor,lijek,istraživanje,dijabetes 2,LDL,

1 komentar:

  1. http://www.24sata.rs/specijal/zivot/vest/za-brzo-opustanje-zapalite-listic-ove-biljke-i-stres-nestaje/134242.phtml Lovor list protiv zapalite dok je suv uklanja Tenzija, nervoza, stres, napetost... Postoji biljka koja će vam pomoći da se opustite za veoma kratko vreme.

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts