Popularni postovi

UPALA ŽIVCA

Upaljeni živci mogu nas dovesti do bolova koji su nesnosni.Tijelo nam je najbolji pokazatelj da li smo nešto uradili kako treba ili ne.U drugom ćemo već u ovonastale promjene koje treba sanirati i lijevo dugo vremena.Jedna od najčešćih oboljenja danas je išijas, upala živca i sl.
Ponekad je dovoljan pogrešan korak i da budem zaustavljen ... Ponekad smo aktivni previše i tako zagrijani tražimo da bi se ošamućio da ne bude zablude da bismo se našli u tom trenutku godi da će kasnije postati nam problem.
Bilo kako bilo kada se dođemo u situaciju da ne možemo da iznesemo neke dijelove tijela jer su neki živac upalio onda baš pravi muke.
Doktori, injekcije i sve što ide uz .... Evo nekih savjeta prirodnih i jednostavnih za samo pomoć a možda i da se izliječite ako se niste previše zaboravili.Bez pitanja o kojem dijelu tijela radi ruka, noga, krsta i dr. važi isto ....
-Pripremite se na to da ćete morati duže vremena mirovati ...
-pripremiti zdjelu u kojoj je alkohol ili domaća rakija sa malo vode ili sirće.
-Malo oštriju krpu kao što je lanena ... tom pripremljenom tekućinom povremeno masirajte bolesna dio tijela povlačeći odozgo prema dole.
-Poslije toga umotajte taj dio u vuneni šal ili nešto drugo od  prave  vune.
-Bilo bi dobro da imate neki kamen ili nešto slično što je uvijek prirodno hladno i da ga držite na krajnjim dijelovima tijela kao što je šaka, taban, kuk i dr.
Ovo je dobro za prirodno hlađenje i izvlačenje upale na vršne dijelove tijela a samim tim i iz tijela ...
najbolje je kad je živcirao zbor kako bi narod rekao da znači da treba živjeti na svom mjestu, a nisu nadovezani.Sretno sa prirodnim liječenjem.


oznake: prirodno liječenje, išijas, živac, upala,



Nema komentara:

Objavi komentar

Popular Posts