Popularni postovi

POVEĆANJE GRUDI

Povećanje ženskih grudi je moguće i prirodnim putem.Sjeme je to koje prirodno povećava grudi i smanjuje težinu! Mada zvuči nevjerovatno, piskavica može ženama povećati grudi, jer sadrži fitoestrogen koji utiče na rast dojki i na zadržavanje vode u tkivu.
Pošto je san mnogih žena je da nađu nešto što može učiniti da njene grudi izgledaju veće, a struk tanji. Piskavica je upravo ta koja pomaže u obnovi cjelokupnog organizma.
Diosgenin se nalazi u sjemenu piskavice i on jača polnu moć i liječi mnoge polne probleme,tako da je sjeme piskavice korisno i za muškarce.
Pored povećanja grudi u žena sjeme piskavice korisno je i za dojilje jer podstiče proizvodnju mlijeka, umiruje dojenče, snabdijeva ih željezom i pomaže im u dobijanju na težini.
Zbog djelovanja na matericu konzumirajte je par dana prije porođaja, jer podstiče kontrakcije i olakšava sam čin rađanja.
Zašto se još koristi:Sjeme piskavice koristi se zbog alergija, visokog pritiska, regulisanja šećera u krvi, izbacivanja sekreta iz pluća i sinusa, stimulacije metabolizma itd. Iako je ovo sjeme piskavice gorko ne treba ga izbjegavati.
Kako se koristi:Dvije kašičice sjemenki stavite u 2 dl hladne vode. Pustite da prokuha i da odstoji poklopljeno 20 minuta,povremeno promiješati. Pije se u gutljajima.
Sjeme možete kuhati u kašu ili samljeti u prah (samljeveno u prah je djelotvornije).  U svrhu laksativa, pola do jedne male kašičice svježe samljevenih sjemenki razmutite u 2,5 dcl vode i pijte jednom do triput dnevno.
Uzimajte pola kašičice dva puta dnevno za poboljšanje probave.

Sjeme piskavice se može nabaviti u biljnim apotekama kojih je sve više ali i običnim apotekama jer je potražnja za prirodnim lijekovima sve veća.

Tags:Sjeme piskavice,veće grudi,

Nema komentara:

Objavi komentar

Popular Posts